Arbitraj suspect la partida cu Charlton, Gaz Metan s-a retras de pe teren

Arbitraj suspect la partida cu Charlton, Gaz Metan s-a retras de pe teren

Ultima partidă amicală a echipei noastre din cantonamentul de la Marbella(Spania), contra formaţiei Charlton Athletic, a fost anulată la scorul de 1-0 pentru englezi după un arbitraj suspect. 
Gaz Metan a început partida în forţă, punând presiune porţii adversarilor prin Darius Olaru, Lukas Droppa şi Sergiu Buş.
Charlton a deschis scorul la prima fază importantă la poarta apărată de Răzvan Pleşca.
Gazul a continuat să joace ofensiv, să lege pase, iar în minutul 40, Ionuţ Larie a marcat de la 40 de metri, însă golul a fost anulat pe motiv că s-a executat înainte de fluierul arbitrului.
Englezii au avut intervenţii dure la Darius Olaru şi Valentin Creţu, însă nu s-a lăsat cu niciun cartonaş.
În minutul 55 al partidei, arbitrul a dictat un penalty total eronat pentru Charlton după un fault comis cu doi metri înafara careului, meciul a fost oprit aproximativ 15 minute, iar în urma protestelor, doi jucători ai noştri au fost eliminaţi. 


După o discuţie între ambele tabere, s-a dorit ca echipa noastră să introducă alţi doi jucători în locul celor eliminaţi, aşa cum se procedează în majoritatea partidelor de verificare, însă centrul partidei care a acordat şi acel penalty total aiurea, nu a fost de acord cu această decizie.
După mai multe neîntelegeri cu centralul partidei, jucătorii noştri s-au retras de pe teren.
Echipa noastră s-a mai confruntat cu aceste decizii suspecte din partea arbitrilor şi în partida anterioară cu Lincoln Red, atunci când jucătorii din Gibraltar au avut intervenţii extrem de dure, şi fără să se acorde cel puţin un cartonaş galben.