Gaz Metan si-a deschis Academie de Fotbal la Medias

Gaz Metan si-a deschis Academie de Fotbal la Medias

Clubul Gaz Metan si-a deschis Academie de Fotbal la Medias, asta dupa ce in urma cu aproximativ cu 3 ani, presedintele Ioan Marginean si-a aratat interesul, sperand la o colaborare cu primaria Medias, cat si cu restul echipelor din oras, insa nu s-a ajuns la nici'o intelegere.
Centrul de juniori este format din 7 grupe, toate evoluand in campionatele nationale, iar pe această cale vom încerca să vă ţinem la curent cu rezultatele tuturor grupelor de juniori. 

Grupa U19, este antrenata de Dumitru Solomon, si se afla in serie cu echipele Alba Sibiu, FC Hermannstadt, CSS Brasovia, Sepsi Sf.Gheorghe, CSM Fagaras si Soimii Sibiu.

Grupa U17, va fi condusa de antrenorul Romica Dorin(foto), in varsta de 35 de ani,  care este inscris la cursuri pentru licenta UEFA Pro in Spania, iar in trecut a antrenat la Vaslui, dar si in China si Anglia.
Grupa U16, este condusa de Claudiu Moldovan, si evolueaza in Liga Elitelor alaturi de echipele
LPS Satu Mare, Politehnica Timisoara, FC Hermannstadt, Ramnicu Valcea, Bihor Oradea, CFR Cluj, UTA Arad, Viitorul Arad si Universitatea Cluj si  Banatul Timisoara.
-----------------------------------------
Grupa U15 este condusa de Adrian Bratianu, urmand sa inceapa in curand campionatul judetean Sibiu.
-----------------------------------------
Grupa U13 este condusa de Nistor Vaidean, un antrenor care a evoluat pentru FC Brasov si Dinamo Bucuresti.
------------------------------------------
Grupele U11 si U9, vor fi conduse de Costel Hanc.

La Medias se pune baza in crearea unui proiect mare in ceea ce priveste cresterea si formarea de fotbalisti , un proiect in care se vrea perfomanta, sunt adusi tineri jucatori din mai multe zone din Romania, care prin munca, seriozitate si devotament, sa ajunga peste cativa ani in lotul echipei mari.
Managerul acestei academii este Bruno Vienescu (31 de ani), care anul trecut a ocupat functia de director tehnic la academia de fotbal a celor de la CS Universitatea Craiova, are licenta UEFA B, obtinuta in Anglia, cat si licenta UEFA A, obtinuta in cadrul Scolii de Antrenori a FRF. 

In anul 2015 a fost la West Bromwich Albion, acolo unde s-a ocupat de juniorii academiei, urmand ca apoi sa petreaca doi ani la Manchester City.

watchshop.ro