A refuzat un salariu de 90.000€ pe lună doar ca să rămână la Gaz Metan

A refuzat un salariu de 90.000€ pe lună doar ca să rămână la Gaz Metan

Edi Iordănescu este unul dintre cei mai atractivi antrenori din fotbalul românesc. Aflat pe locul secund în Casa Pariurilor Liga 1 cu Gaz Metan Mediaș, cu 18 puncte după 9 runde, tehnicianul este dorit de clubul FC Damac, din prima ligă a Arabiei Saudite. Dacă va da curs ofertei, Edi Iordănescu va avea un salariu de 90.000 de euro lunar, iar contractul se va extinde pe 20 de luni.
outmag.ro
Formația din Arabia Saudită este dispusă să plătească și clauza de reziliere stipulată în contractul pe care Edi Iordănescu l-a semnat cu Gaz Metan. Oficialii clubului Damac ar urma să scoată din conturi 150.000 de euro pentru eliberarea de sub contract a antrenorului. FC Damac este nou promovată în prima ligă din Arabia Saudită, iar după 3 etape se află pe poziția a 13-a, cu o victorie și două înfrângeri.
Edi Iordănescu a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre oferta primită de la FC Damac. Tehnicianul declară că a refuzat mutarea în Arabia Saudită datorită încrederii pe care o are în proiectul început la Mediaș: “Nu vreau să comentez prea mult, e un capitol închis deja, am refuzat oferta. Sunt la Mediaș, am un contract, am niște obiective, am o munca grea în față și asta mă motivează să-mi duc contractul la capăt. Am încredere mare în grupul de jucători și merg cu ei până la capăt. Mai mult decât atât, eu i-am adus pe majoritatea și am o datorie morală să termin alături de ei ce am început. Să nu uităm de speranțele pe care le-am creat pentru suporteri, care așteaptă să vadă o echipă mare a Gazului, calificată in play-off. Alea cui ar ramane!?
watchshop.ro