Reacţia suporterilor după declaraţiile directorului general Romgaz

Reacţia suporterilor după declaraţiile directorului general Romgaz


Domnule Volintiru Adrian, cu tot respectul pentru că susţineţi această echipă şi pentru faptul că sunteți unul dintre puţinele persoane din cadrul celor două societăţi, Romgaz şi Transgaz, care a acceptat să discute despre situaţia echipei. 
Referitor la ceea ce aţi declarat în această dimineaţă pentru Digi Sport, faptul că în Mediaş există prea multă răutate. Ceea ce aţi spus pentru televiziunea respectivă, ne face să credem că noi suporterii provocăm această ură. Ţinem să vă aducem la cunoștință, că, noi suporterii Gazului niciodată nu am fost împotriva echipei, am susţinut-o mereu, atât pe stadion cât şi în mediul online, iar de la sfârşitul anilor 90', galeria nu a dispărut niciodată, doar s-au schimbat generaţii şi nume care reprezentau grupurile din interiorul suporterilor. Tot acest rău care se aşterne peste echipă nu pleacă din partea locuitorilor acestui oraș, ci din presa sportivă din România, care zilnic provoacă scandaluri, şi articole care să destabilizeze cluburile de fotbal. 



Declaraţii acordate de catre directorului general Romgaz pentru Digi Sport AICI


Vă aducem la cunoștință câteva exemple de articole:

1: Gaz Metan pierde finanţarea, hotelul și stadionul.
2: Romgaz blochează sponsorizarea (aseară dar și în această dimineaţă a apărut în presă, iar după câteva ore, se scria că nu se pune problema de aşa ceva)
3: Rezilierea contractului lui Creţu, modificată peste noapte.

Cine inventează aşa ceva? Cine trimite aceste articole către presa din România? Din păcate, noi, cei care administrăm aceste pagini dedicate suporterilor, am preluat din când în când ceea ce se scrie în presă, însă, judecând la rece, ne-am dat seama că asta e o mare greşeală din partea noastră, şi ne cerem scuze pe această cale. Din 2007 deţinem acest site şi suntem singurii care încearcă să îi ţină pe suporteri la curent.

Suntem foarte mulțumiți pentru implicarea şi devotamentul lui Edi Iordănescu si al staff-ului său, ceea ce ne face să sperăm la un loc de play-off, însă, dacă ei vor pleca din cauza neînțelegerii cu conducerea, atunci vom renunţa şi noi să mai venim la stadion.

Domnule Volintiru Adrian, împreună cu dvs. şi cu restul persoanelor din spatele clubului, împreună cu suporterii, implicarea tuturor, Gazul nu va muri niciodată!
Trulli