Oficial: Gaz Metan va juca un amical cu echipa lui Ronaldo

Oficial: Gaz Metan va juca un amical cu echipa lui Ronaldo

Gaz Metan Medias a acceptat propunerea clubului spaniol, Real Valladolid, pentru disputarea un meci amical pe data de 14 noiembrie in Spania, atunci cand va fi pauza in campionatele europene pentru disputarea meciurilor echipelor nationale.

Clubul Gaz Metan are o relatie apropiata cu mai multe persoane din Spania, acolo unde a efectuat cantonamentul de vara in statiunea Marbella, si acolo unde cel mai probabil se va intoarce si in aceasta iarna.
->Ghete si pantofi de toamna-iarna pentru femei <-

Pe aceasta cale, presedintele Ioan Marginean va propune o colaborare intre cele doua cluburi, prin schimbul de jucatori, si mai ales ca la Medias sa fie imprumutati jucatori care evolueaza mai putin pentru spanioli in Primera Division.
--->Ghete si pantofi de iarna pentru barbati <---
Formatia pe care Gazul o va intalni in amical, evolueaza in prima liga spaniola, si ocupa locul 13 dupa 8 etape, iar in etapa a-II-a a terminat la egalitate, scor 1-1, pe Santiago Bernabeu cu Real Madrid, iar in urma cu 10 zile a obtinut tot un punct pe teren propriu cu Atletico Madrid.

Conform site-ul de specialitate, www.transfermarkt.de, Real Valladolid este cotata la aproape 93.000.000 euro, in timp ce Gaz Metan valoreaza 8.600.000 euro.
Toate cheltuielile pentru acest joc vor fi suportate de catre clubul spaniol.