Veste uriasa pentru suporterii Gazului : Edi Iordanescu poate continua la Gaz Metan inca un an

Veste uriasa pentru suporterii Gazului : Edi Iordanescu poate continua la Gaz Metan inca un an

Antrenorul si managerul general al Gazului, Edi Iordanescu, intra incepand cu 1 Ianuarie 2020 in ultimele 6 luni de contract cu formatia medieseana.
Conform unor surse sigure, clubul Gaz Metan i-a propus o prelungire de contract inca un an, iar sansele ca Edi sa continue la Medias sunt foarte mari.

Hotararea judecatoareasca privind iesirea clubului Gaz Metan din insolventa a fost amanata din cauza lipsei a presedintelui comitetului ANAF, pentru data de 16 ianuarie, atunci cand cel mai probabil se va anunta oficial iesirea echipei din insolventa.

Odata cu aceasta reusita, bugetul echipei va fi mult mai mare, iar Edi Iordanescu va avea mana libera la transferuri pentru a forma o echipa puternica in liga 1.

Echipa noastra are mare nevoie de sustinerea publicului mediesean.
Duminica, 24 noiembrie, ora 16:30, Gaz Metan va intalni pe teren propriu pe FC Botosani, una din principalele contracandidate la lupta pentru un loc de play-off.
Cu o victorie in aceasta partida, Gaz Metan s-ar distanta la 7 de botosaneni, si i-ar scoate in mare parte din aceasta lupta in care mai sunt implicate Dinamo si CSMS Iasi.
I-ati acum bilet online cu 5 sau 10 ron, si il scanezi la stadion direct din telefon
 --> Bilete Gaz Metan <--
elefant.ro