Edi Iordanescu: Din vara voi continua doar daca bugetul va fi mai mare

Edi Iordanescu: Din vara voi continua doar daca bugetul va fi mai mare

Intr-o conferinta de presa sustinuta in cantonamentul din Spania, managerul general al Gazului, Edi Iordanescu, a vorbit despre situatia echipei din aceasta perioada, cat si despre viitorul sau legat de echipa medieseana.
Intrebat de jurnalisti daca va mai ramane la Medias din vara, antrenorul echipei noastre a declarat ca asta nu depinde de el, ci de clubul Gaz Metan.
"Sansele ca eu sa raman la Medias nu depind de mine.In primul rand depinde de club, si de ceea ce va putea clubul sa puna concret pe masa pentru sezonul viitor, in sensul in care cred ca va fi foarte greu cu aceleasi conditii financiare, cu acelasi buget sa emitem pretentii doar cu o participare in play-off, ceea ce pentru mine nu va mai fi suficient asta. Odata cu iesirea oficiala din insolventa, ar fi necesar ca factorii de decizie sa se aseze la masa si sa vada in ce masura ar putea sa mai atraga finante si sponsori ca sa avem un buget care sa ne permita alte pretentii, o lupta pentru Europa, atunci cu siguranta pentru mine ar fi o alta provocare"
Sute de modele de incaltaminte de iarna- ⬇️⬇️ Untitled