Edi Iordanescu: Sunt legat sentimental de echipa si de Medias

Edi Iordanescu: Sunt legat sentimental de echipa si de Medias

CS Universitatea Craiova și-a arătat interesul Edi Iordănescu, oltenii fiind dispuși să plătească clauza de reziliere către clubul medieșean.
Așa cum am anunțat în mai multe rânduri, antrenorul Gazului nu va pleca de la Mediaș cel puțin până în vară, însă printr-o calificare in play-off, și un buget mai mare pentru următorul sezon, contractul său ar putea fi prelungit.
În această dimineață, Edi Iordănescu a postat pe contul său de Facebook un mesaj prin care mulțumește clubului oltean pentru interesul acordat, și că rămâne la Mediaș cel puțin până în vară.
"Cred că e momentul să clarific niște lucruri: 1. Sunt legat contractual, dar și sentimental de Gaz Metan și de Mediaș. Sunt dator moral băieților să duc la capăt munca și lupta alături de ei. Sunt dator suporterilor care au crezut în noi și ne-au susținut joc de joc, sunt dator conducerii care de când am venit mi-a dat putere de decizie totală și necondiționată la nivelul echipei. În concluzie , merg mai departe pe drumul pe care sunt.2. Craiova nu mai este de mult doar o echipa. Este un fenomen, o stare de spirit. Orice antrenor român cred că și-ar dori ca într-o zi să aibă posibilitatea să antreneze Craiova, iar eu nu fac exceptie !! Cred că la Craiova se pot face lucruri deosebite, iar catalizatorul principal îl reprezinta publicul și iubirea lui extremă pentru echipă și culori. Am fost în mai multe momente ca si adversar al Craiovei și am trăit un sentiment unic. Nici nu îmi pot imagina ce ar insemna să reprezint culorile Craiovei....Un titlu cu Craiova înseamnă ca ți-ai asigurat iubire pentru eternitate. Poate într-o zi....3. Între mine și patronul M Rotaru există o relație deja lungă de amicitie și deosebit respect. Mereu l-am considerat un om extrem de inteligent, foarte bine organizat și cu o dragoste imensă și necondiționată pentru echipă. Vreau să-i mulțumesc pentru interesul profesional arătat de-a lungul timpului sti să-i urez bafta , mai putin pe 31 ian😁"- A declarat Edi Iordănescu.
SUTE DE MODELE DE GHETE IMBLANITE PENTRU SEZONUL RECE. CLICK PE POZA!
f