Gaz Metan câștigă și se califică în play-off

Gaz Metan câștigă și se califică în play-off

Formația lui Edi Iordănescu s-a impus cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Dumitru Cardoso. Alb-negrii au acumulat 43 puncte și s-au calificat pentru prima dată în istoria clubului în play-off.
Gaz Metan a început perfect partida cu Dinamo și a reușit să deschidă scorul în minutul 14. Dumitru Cardoso a preluat o minge în jumătate propriu, a plecat spre poarta adversă și a reușit un șut imparabil la care Piscitelli nu a mai putut să facă nimic. În minutul 26, șutul din lovitură liberă a lui Nasser Chamed a trecut puțin peste poarta lui Dinamo. Cu trei minute înainte de pauză, Danie Popa a avut șansa egalării, dar nu a reușit să îl învingă pe Răzvan Pleșca din câțiva metri. 
În minutul 56 Nasser Chamed a scăpat singur pe partea stângă a atacului formației sale, a șutat, Piscitelli a respins mingea în față până la Sergiu Buș care a șutat și el dar nu a reușit să marcheze. Până la final niciuna dintre cele două echipe nu a mai avut ocazii clare de gol, iar partida s-a încheiat cu victoria Gazului Metan, scor 1-0, rezultat care a dus gruparea de pe Târnava Mare în premieră în play-off.