Gaz Metan a terminat la egalitate meciul cu CFR Cluj

Gaz Metan a terminat la egalitate meciul cu CFR Cluj

Gaz Metan – CFR Cluj a fost finala campionatului în opinia fotbaliștilor medieșeni. Orice pas greșit ar fi putut costa Gazul calificarea în Play-Off.
Gaz Metan a început în formula: R. Pleșca – M. Velisar, M. Constantin, I. Larie, Gabriel Moura – B. Fofana, R. Popa, L. Droppa – S. Ciocan, S. Buș, A. Hora. Antrenor Edi Iordănescu.
CFR Cluj a început în formula: G. Sandomierski – Camora, K. Boli, Paulo Vinicius, A. Burcă – D. Djoković, M. Bordeianu, C. Itu – V. Costache, B. Omrani, C. Deac. Antrenor Dan Petrescu.
MINUTUL 11 Schimbare la Gaz Metan: A ieșit Ciocan și a intrat Chamed.
MINUTUL 20 Ocazie pentru CFR: Omrani nu reușește să-l învingă pe Pleșca cu un șut din interiorul careului de 16m.
MINUTUL 27 Ocazie Gaz Metan: Chamed a șutat periculos de la peste 20 de metri dar portarul clujenilor a reușit să respingă lateral.
MINUTUL 44 Ocazie mare pentru CFR: Mai întâi Omrani a trimis cu capul din opt metri iar Pleșca a scos în corner. Apoi, la corner, Mario Rondon, intrat în minutul 31, nu a reușit să-l învingă pe Pleșca, tot cu capul dar din cinci metri lateral dreapta. Foarte bun reflexul portarului gazdelor. VEZI RATAREA AICI!

PAUZĂ! 0-0 într-o primă repriză dominată de CFR. Gaz Metan mai mult preocupată să nu primească gol.

MINUTUL 72 Schimbare la Gaz Metan: A iesit Hora și a intrat Dumitru Cardoso.
MINUTUL 81 Schimbare la CFR: A ieșit Omrani și a intrat Țucudean.
FINAL DE MECI! 0-0 după o a doua repriză foarte slabă în evenimente la cele două porți. Gaz Metan a fost preocupată mai mult să nu piardă această partidă, de aici și lipsa fazelor la poarta CFR-ului, în repriza secundă.
www.novatv.ro