Exclusiv : Edi Iordanescu si-a reziliat contractul.Vezi declaratii !!!

Exclusiv : Edi Iordanescu si-a reziliat contractul.Vezi declaratii !!!

Edi Iordanescu si-a reziliat astazi contracul cu Gaz Metan dupa 1 an si jumatate petrecut la Medias.
Aflat in ultima luna la echipa medieseana, pentru care a si renuntat la ultimul salariu, cunoscand problemele financiare, antrenorul in varsta de 41 ani s-a aratat nemultumit de situatia financiara a clubului, cat si despre datoriile salariale catre jucatorii care au dus echipa in play-off.
Pe durata contractului cu Gaz Metan, Edi Iordanescu a mai avut oferte din partea echipelor FCSB si Universiteatea Craiova, pe care ulterior le-a refuzat, declarand ca ramane la Medias cel putin pana la finalul contractului, si mentionand in mai multe randuri ca echipa Gazului ramane prima obtiune, insa nu s-a ajuns la nicio intelegere cu conducerea clubului despre problemele cu banii, cat nici despre stabilirea bugetului pentru urmatorul sezon.
Sub comanda lui Edi Iordanescu,si a staff-ului tehnic, Gazul a castigat play-out-ul, implicit locul 7, iar in acest sezon s-a calificat pentru prima data in play-off.
"Oficial azi mi-a incetat contractul cu Gaz Metan.Tot ce pot sa spun este ca a fost o perioada extrem de grea, cu multe probleme si chiar obstacole , dar cel putin la fel de frumoasa pentru mine atat uman cat si profesional. Am locuit mai mult de un an in hotelul clubului, a fost ca si a doua mea casa, mi-am pus toata priceperea, experienta, devotamentul, energia si loialitate pentru Gaz Metan, si grupul extraordinar de jucatori cu care am lucrat.
Toata lumea a contribuit intr-o maniera deosebita la indeplinirea acestui obiectiv unic pentru club si oras, in fruntea cu grupul de jucatori carora le multumesc din suflet si apoi cu conducere, suporteri si toti cei implicati in activitatea zilnica a echipei.
Marturisesc ca nu am respins continuitatea, dar stilul meu si felul meu de a fi inseamna ca mereu totul sa se bazeze pe un plan, o strategie. Pana in acest moment nu s-au gasit solutii pentru rezolvarea problemelor financiare, nu s-a putut construi un buget si o strategie pentru sezonul viitor, iar eu nu pot sa imi asum obiective importante fara a ma baza pe lucruri clare. Am asteptart mai bine de 2-3 saptamani si din pacate rezolvarile nu au venit.
Nu vreau sa condam pe cineva, imi doresc totusi ca baietii sa fie rasplatiti pentru munca si performanta realizata si in final pentru banii adusi in club, si imi mai doresc ca Gaz Metan sa foloseasca aceasta perioada extraordinara ca o fundatie pentru viitoare performante.
Sa fie doar un inceput dintr-o perioada cu multa perfomante.
Nu plec de la Medias pentru alte oferte, nu exista asa ceva in acest moment, au fost tentatii in acest an jumatate, dar mereu am ales cu inima. Insa niciodata nu voi accepta mediocritatea si pentru mine o noua provocare la Medias ar fi insemnat un buget si un plan pt atacarea cupelor europene.
Medias va ramane mereu in sufletul meu, la fel si Gaz Metan, multumesc suporterilor pentru sustinerea si caldura cu care m-au inconjurat mereu si mi-as dori sa reusesc urmatoarea perioada sa imi iau la revedere de la baietii mei si toti oamenii cu care am lucrat in acest an si jumatate.Ma bucura si ma onoreaza aprecierile voastre, poate intr-o zi o sa mai am oportunitatea sa reprezint cu mandrie acest club- A declarat Edi Iordanescu pentru site-ul suporterilor, www.Gazisti.ro
evomag.ro