Ioan Mărginean va încasa 58.800€ după plecarea de la Gaz Metan

Ioan Mărginean va încasa 58.800€ după plecarea de la Gaz Metan

Dacă cineva a crezut că Ioan Mărginean a plecat de la Gazu cu mâna goală s-a înșelat. Nu! A plecat cu un contract în buzunar, de reziliere. O înțelegere semnată, în valoare de 58 800 Euro.
inbound1801257941414518671 inbound6609217051652172145 Este vorba despre un Acord de Reziliere încheiat chiar în ziua în care s-a oficializat despărțirea de Mărginean. Clubul Sportiv Gaz Metan a anunțat pe 21 iulie că a tras linie în relația cu Ioan Mărginean. Ceea ce nu s-a spus este dacă apare ceva scris sub linie.
Surse demne de încredere ne-au declarat că Ioan Mărginean trebuie să primească 58 800 Euro de la Clubul Gaz Metan, suma fiind acceptată și documentul semnat de … antrenorul lui Dunărea Călărași, Cristian Pustai, în calitate de președinte al Gazului și de managerul general al clubului, nimeni altul decât Mărginean.
Suma ar reprezenta o serie de procente din prime acordate unor jucători de la Gazu. Totodată, în jur de 14 000 Euro sunt bonusuri de rezultat pentru sezonul 2019/2020. Asta însemnând aproximativ 300 Euro/punct obținut.

 Suma totală trebuie achitată de Club până în Ianuarie anul viitor!!! 


După cum se știe Cristian Pustai a fos ales președinte cu sprijinul puternic a lui Teodor Luca (omul din spatele firmei de echipament sportiv), într-o Adunare Extraordinară din 15 iulie. Membri care nu au fost prezenți la respectiva ședință ne-au declarat că nu s-a respectat statutul nici la convocare și nici în ceea ce privește deciziile luate.

Cristian Pustai și-a făcut contract de muncă, pe funcția de președinte, după cinci zile de la respecțiva ședință, pe 20 iulie. Un contract de 7 000 Euro pe lună plus bonusuri. Din informațiile noastre, reprezentantul clubului în acest caz a fost Claudiu Boaru. Acesta însă nu și-a pus semnătura pe contractul lui Pustai, astfel că documentul are o problemă.

Judecătoria Mediaș a suspendat în această săptămână deciziile AdunăriExtraordinare a membrilor prin care Pustai a ajuns președinte. A fost suspendată și Hotărârea 1/2020 a Consiliului Director din 14 iulie, astfel că la ora actuală CS Gaz Metan nu are președinte. Consiliul Director, repus în drepturi cu componența din 14 Iulie 2020, va trebui să numească încă odată un președinte, conform statutului.

In aceste condiții se pune întrebarea dacă Pustai avea dreptul să încheie o înțelegere, de 58 800 Euro, cu Ioan Mărginean, știind că urmează o decizie a judecătorului?  

In ce măsură documentul mai este valabil dacă a fost suspendată decizia prin care Adunarea membrilor l-a numit pe Pustai președinte?

Sursa: Novatv.ro
techstar.ro