Răzvan Pleșca, de 10 ani în poarta Gazului!

Răzvan Pleșca, de 10 ani în poarta Gazului!

Astăzi se împlinesc 10 ani de când Răzvan Pleșca, unul dintre cei mai iubiți și carismatici fotbaliști ai echipei noastre, a debutat în poarta Gazului Metan. 




În prima etapa a campionatului 2010/2011, echipa noastră întâlnea la Sibiu, formația FC Timișoara (cum se numea la momentul respectiv). În poarta noastră debuta Răzvan Pleșca, proaspăt venit de la Poli Iași. Pleșca a avut câteva intervenții bune însă am fost egalați în finalul meciului de un fost viitor fotbalist gazist, Mircea Axente care înscria în minutul 90 pentru 2-2, asta după ce noi am condus în două rânduri prin Eric.

Răzvan și-a amintit pentru gazisti.ro debutul său la Gaz Metan: 

"Îmi aduc aminte că am avut emoții foarte mari înainte de acel meci cu Poli Timișoara, care era o echipă foarte bună la vremea aceea pentru că nu mai apărasem de mult timp într-un meci oficial. Buchta s-a accidentat și am aflat cu 2 zile înainte de meci că voi fi titular. Am avut o evoluție ezitantă, am făcut 2-2 dar am reușit să câștigăm următoarele meciuri și asta mi-a dat încredere. Sincer, nici nu visam că voi juca peste 200 de meciuri în tricoul Gazului și voi ajunge să mă stabilesc în Mediaș. Vreau să le mulțumesc suporterilor pe această cale pentru că au avut rabdare cu mine atâția ani!" 

++

Cu Răzvan Pleșca în poartă, Gaz Metan a obținut cea mai importantă performanță din istoria clublui! Calificarea până în play-off-ul Europa League. El a fost principalul protagonist al califcării obținute în fața germanilor de la Mainz când a apărat două penalty-uri! 

Răzvan Pleșca a fost votat de suporteri, cel mai bun fotbalist al echipei în sezoanele 2011/2012 și 2012/13: Fotbalist emblematic al echipei Gaz Metan, cu peste 200 de meciuri, Răzvan Pleșca va fi mereu o prezență plăcută pentru suporterii gaziști! Dorim să-i mulțumim și noi pe această cale pentru tot ce a făcut pentru echipa noastră și mai ales pentru momentele frumoase pe care ni le-a produs. 
reflectss.ro