Gaz Metan debutează cu o înfrângere în noul sezon de Liga1

Gaz Metan debutează cu o înfrângere în noul sezon de Liga1

Cu o echipă mult schimbată față de stagiunea recent încheiată, Gaz Metan Mediaș a pierdut cu scorul de 2-1 primul meci din sezonul 2020/21 al Ligii 1. FC Voluntari a deschis scorul în minutul 12 prin Căpățână dintr-un penalty dictat la un fault fictiv, văzut doar de centralul Chivulete. Echipa noastră a reușit egalarea după pauză prin Robert Ciocan în minutul 53, din pasa lui Răzvan Trif. Gazdele au revenit în avantaj în minutul 67 când Eric de Oliveira a centrat perfect pentru Armaș care a trimis cu capul în poarta apărată de Armaș. Tabela a rămas neschimbată până la ultimul fluier. Scor final: FC Voluntari 2, Gaz Metan Mediaș, 2. 


Dušan Uhrin Jr. a început această partidă cu Buzbuchi în poartă, Trif, Popa, Larie (C) și Roberto pe linia de fund, Pambou și Droppa mijlocași defensivi, Sanoh, Moura, Dogaru la mijloc și Nițu în atac. Au mai jucat Alceus în locul lui Romeo, Ciocan (Dogaru), Costea (Nițu) și Velisar (Sanoh). 

În etapa următoarea, echipa noastră primește vizita nou-promovatei, FC Argeș. Meciul va avea loc vineri, 28 august de la ora 18:00.