3 transferuri la Gaz Metan, un roman si 2 portughezi vin sa intareasca lotul

3 transferuri la Gaz Metan, un roman si 2 portughezi vin sa intareasca lotul

Gaz Metan Medias a reusit primele transferuri dupa instalarea lui Jorge Costa pe banca tehnica.

Clubul mediesean a ajuns la un acord cu formatia FCSB pentru imprumului lui Ovidiu Horsia pana la finalul sezonului actual.

In varsta de 19 ani, Horsia evolueaza pe postul de mijlocas dreapta, si conform site-ului de specialitate, este cotat la 550.000 euro.

La formatia bucuresteana a evoluat in doar doua meciuri in acest sezon, unul in Liga 1, iar celalalt in Europa League.

Pana sa ajunga la FCSB, tanarul jucator nascut la Targu Mures,  a strans 62 de meciuri in Liga 1 la Academica Clinceni, respectiv CSM Poli Iasi, marcand cate 5 goluri pentru fiecare.

Formatia medieseana se orienteaza din nou spre fotbalistii portughezi, si a bifat astazi alte două transferuri foarte interesante.

Ze Manuel Silva Oliveira, in varsta de 29 de ani, evolueaza pe postul de atacant, iar inainte sa ajunga la Medias, a mai evoluat la echipe precum Braga, Boavista, Vitoria Setubal, Wisla Kracovia, Feirense, Santa Clara, si conform site-ului de specialitate, transfermarkt.de, este cotat la 400.000 euro.

IMG-8127
Cel de-al doilea portughez care a ales sa vina la Medias este Ricardo Valente.
De aceasi varsta cu Ze Manuel, Ricardo evolueaza pe postul de extrema stanga, si a mai evoluat la echipe precum Feirense, Tondela, Maritimo, Pacos Fereira, Vitoria Setubal, si conform site-ului de specialitate, transfermarkt.de, este cotat la 350.000 euro.
Ricardo-Valente-Maritimo2
Ambii jucători au semnat contracte valabile pentru două sezoane.
Clubul mediesean s-a despartit oficial de fundasii centrali, Razvan Popa și Kassai Fernander, care au prins foarte putine minute in teren pentru echipa noastra.