Gaz Metan pierde la Târgoviste după o evoluţie foarte slabă

Gaz Metan pierde la Târgoviste după o evoluţie foarte slabă

Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de Chindia Târgoviște, scor 1-0.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Chindia în debutul actului secund prin Daniel Florea. Gaziștii au evoluat cu un om în plus ceva mai mult de o jumătate de oră, dar nu au reușit să valorifice avantajul numeric și pe tabela de marcaj. În urma acestui rezultat, Gaz Metan rămâne cu 7 puncte după 7 etape de campionat.

Gaz Metan a avut ocazia de a deschide scorul în minutul 2 al partidei împotriva Chindiei Târgoviște. Șutul lui Romeo Roberto din careul de 16 metri a fost deviat de portarul Mihai Aioani, care a reușit apoi să prindă balonul ce se îndrepta spre linia porții. Replica formației gazdă a venit în minutul 32, atunci când șutul lui Daniel Neguț a fost respins cu piciorul în corner de Alexandru Buzbuchi.

Chindia a reușit să deschidă scorul la două minute de la reluarea jocului. Yuri Matia a pasat neglijent în lateral, Daniel Neguț a interceptat mingea, a centrat pentru Daniel Florea care a reușit să înscrie cu o lovitură de cap. În minutul 51, Alexandru Buzbuchi a reușit să respingă șutul lui Yameogo, aflat în poziție de unu la un cu acesta. În minutul 57, Denis Dumitrașcu a văzut direct cartonașul roșu după un fault dur asupra lui Nasser Chamed. Cu un om în plus, Gaz Metan a împins jocul în jumătate adversă și avut șansa egalării în minutul 77, atunci când portarul Chindiei a respins în corner lovitura de cap a lui Yuri Matias. Alb-negrii nu au găsit însă drumul spre gol și au plecat învinși de la Ploiești.