Gaz Metan II atacă promovarea în liga 2

Gaz Metan II atacă promovarea în liga 2

Gaz Metan II a terminat turul de campionat pe poziţia secundă, loc care la finele acestui sezon duce la barajul pentru promovare in Liga 2.

Gaziştii vor întâlni sâmbătă, în deplasare, pe Gilortul Târgu Cărbunești, în prima etapă a returului, fiind de astfel şi ultimul meci din acest sfârşit de an. 

Echipa noastră se poate distanţa la 6 puncte faţă de următoarele candidată la promovare, care este chiar adversara de peste două zile. 

După 9 etape disputate, Gazul se menţine în spatele liderului Viitorul Şelimbăr, care ne-a învins la limită, scor 1-0.

Cealaltă infrângere a gaziştilor a venit în faţa echipei Flacăra Horezu, atunci tehnicianul Bruno Vienescu a folosit în mare parte juniori sub 18 ani, după ce foarte multe teste au iesit pozitive pentru jucătorii care evoluează de regulă în meciurile din liga 3.

Gaz Metan are şansa sâmbătă să se distanţeze de Gilortul Târgu Cărbuneşti, la 6 puncte.

Astfel, la finalul sezonului, primele două ocupante vor întâlni printr-un meci de baraj, primele două clasate din următoarea serie, care în acest moment sunt ocupate de Crişul Chișineu Criș şi de Şoimii Lipova,  urmând să se joace locul 1 dintr-o serie cu locul 2 din cealaltă serie. 

Însă, până atunci mai sunt multe meciuri de jucat, iar dacă băieţii noştri sunt sănătoşi, vor ataca cu siguranţă promovarea. 

20201112-212444 onefashionroom.ro