Înfrângere la scor de neprezentare pe teren propriu: Gaz Metan 0-3 Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Înfrângere la scor de neprezentare pe teren propriu: Gaz Metan 0-3 Sepsi OSK Sf. Gheorghe


Meci slab făcut de Gaz Metan pe teren propriu în etapa a 13-a cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe. După un început mai ezitant de meci, controlat în marea majoritate a timpului de către oaspeți, Gaz Metan s-a văzut condusă pe tabelă pentru prima dată în minutul 27 când Vașvari l-a executat pe goalkeeperul nostru, Buzbuchi cu o torpilă de la peste 20 de metri. Avantajul celor de la Sepsi avea să se dubleze în finalul primei repreize când Petrilă și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor tot dintr-o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri. Fără vreo ocazie notabilă, am intrat la pauză cu un dezavantaj de două goluri. 


Repriza secundă a fost ceva mai animată din partea jucătorlilor noștri însă fără vreun rezultat pe tabela de marcaj. Aganovici de la oaspeți l-a executat pe Buzbuchi în minutul 82 din afara carului de 16 metri și a stabilit scorul final: Gaz Metan 0-3 Sepsi. 

Gaz Metan pierde puncte importante pe teren propriu și se îndepărtează de ultimul loc care duce în Play-Off. Deocamdată între locul 6 și locul 12 ocupată de echipa antrenată de Jorge Costa sunt 4 puncte însă Voluntari, Chindia și UTA au câte un meci mai puțin disputat decât noi. Viitorul, locul 7, are două meciuri în minus. 

În etapa următoare jucăm în deplasare cu Astra Giurgiu. Meciul este programat marți, 15 decembrie 2020, de la ora 18:45.