Gaz Metan castiga cu Iasi si ajunge la 3 puncte de play-off

Gaz Metan castiga cu Iasi si ajunge la 3 puncte de play-off


 Gaz Metan a învins Poli Iași într-un meci contând pentru etapa a 18-a din Liga 1.

Înaintea partidei de la Mediaș, Gazu era pe locul zece iar Iașul ocupa ultima poziție în clasamentul ligii întâi. În tur medieșenii au câștigat clar cu 4-1.

La fel ca și la Pitești lipsește încontinuare tehnicianul Jorge Costa din cauza unor probleme de sănătate. Se pare că portughezul are Covid-19.

Gaz Metan a început în formula: R. Pleşca – M. Butean, O. Bačo, Yuri, R. Trif – B. Alceus, Francisco Júnior – O. Horșia N. Chamed, Valente – L. Nițu. Antrenor Jorge Costa.

Poli Iași a început meciul cu: L. Brănescu – S. Bușu, N. Baxevanos, C. Frăsinescu, R. Onea – J. Passaglia, R. Popa, F. Cristea – F. Cristea, D. Zajmović, F. Vanzo. Antrenor Daniel Pancu.

Arbitrul întâlnirii de la Mediaș a fost Ionel Dumitru, ajutat la linii de Sorin Costreie și Octavian Șovre.

MINUTUL 9 OCAZIE IAȘI: Răzvan Pleșca a intervenit foarte bine la un șut din afara careului expediat de Passaglia de la aproximativ 25m. Mingea respinsă de portarul Gazului a ajns la Zajmovic care era în offside. (VEZI INTERVENȚIA LUI PLEȘCA AICI!)

MINUTUL 12 OCAZIE GAZ METAN: Valente a scăpat spre poarta adversă, Frăsinescu l-a faultat la aproximativ 18 metri dar lovitura liberă executată de Chamed a trecut puțin pe lângă poartă.

MINUTUL 20 GOOL GAZ METAN: Chamed l-a deschis pe partea dreaptă pe Horșia care a pătruns în careu, după ce a trecut de un adversar, a centrat perfect pentru Nițu care a înscris cu capul, ca la antrenament. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 23 GOOL GAZ METAN: Acțiune personala a lui Valente, care pătrunde în careu pe partea stângă și îl învinge pe Brănescu cu un șut plasat la colțul scurt. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 38 OCAZIE GAZ METAN: Valente a șutat din marginea careului de 16 metri dar Brănescu a reținut.

MINUTUL 45 OCAZIE BUNĂ PENTRU IAȘI: Onea a centrat de pe dreapta chiar în fața lui Pleșca dar Zajmovic întârzie și nu reușește să atingă mingea care se scurge afară.

FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ, GAZ METAN – POLI IAȘI 2:0

MINUTUL 63 OCAZIE IAȘI: Cristea i-a pasat lui Duranovic, care a preluat foarte bine de lângă Baco și a șutat din întoarcere dar fundașul Gazului a deviat mingea în corner. (VEZI OCAZIA AICI!)

MINUTUL 65 OCAZIE IAȘI: Oapeții au început mai bine partea a doua. Duranovic a deviat cu capul pentru Onea, care a șutat foarte bine dar mingea a trecut milimetric pe lângă bara din dreapta lui Pleșca. (VEZI OCAZIA AICI!)

MINUTUL 68 OCAZIE URIAȘĂ GAZ METAN: Nițu a primit o pasă filtrantă și a șutat dar Brănescu a respins cu piciorul din postură de unu-la-unu. (VEZI OCAZIA AICI!)

MINUTUL 73 OCAZIE MARE GAZ METAN: Alceus i-a pasat lui Ronaldo Deaconu, care a șutat din marginea careului dar mingea a nimerit bara. (VEZI OCAZIA AICI!)

MINUTUL 83 GOOL POLI IAȘI: Onea a pătruns pe partea stângă și cu toată opoziția lui Butean a pasat în careu, de unde Duranovic, liber în șapte metri, a înscris fără probleme. (VEZI GOLUL AICI!)

FINAL DE MECI FRUMOS: GAZ METAN – POLI IAȘI 2:1

www.CSGazMetan.ro
hotpick.ro