Gaz Metan pierde la Botoșani și e tot mai departe de play-off

Gaz Metan pierde la Botoșani și e tot mai departe de play-off

Gaz Metan pierde la limită meciul de la Botoșani, și termină etapa pe locul 9.

Gaz Metan a pierdut la limită partida cu FC Botoșani, scor 2-1.

Gaz Metan a pierdut la limită, scor 2-1, partida disputată luni seara în deplasare cu FC Botoșani. Toate cele trei goluri au fost marcate în repriza secundă. Moldovenii au deschis scorul imediat după pauză dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Hamidou Keyta, iar alb-negrii au egalat prin reușita lui Yuri Matias din minutul 68. Peste doar un minut Mahmoud Al Mawas și-a adus din nou formația în avantaj, iar reușita sa avea să fie una decisivă pentru soarta celor trei puncte.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

În minutul 4 al partidei de la Botoșani, Ronaldo Deaconu a căzut în careul de 16 metri, dar centralul Lucian Rusandu a lăsat jocul să continue. Peste zece minute, Luis Nițu a ratat preluarea și-a prelungit mingea în careul de 16 metri iar portarul formației gazdă a ieșit și a blocat mingea. La cealaltă poartă șutul lui Jonathan Rodriguez din minutul 24 a fost deviat și a trecut pe lângă poartă. Peste alte două minute, Răzvan Pleșca a respins șutul lui Hervin Ongenda. La trei minute de la reluarea jocului, șutul lui Enriko Papa l-a lovit în mână pe Mihai Velisar în careul de 16 metri, iar centralul a indicat punctul cu var.

Gaz Metan a avut șansa egalării în minutul 62, dar lovitura de cap a lui Ondrej Baco a fost reținută de Hankic

În minutul 68, Nasser Chamed a centrat de pe partea stângă, iar Yuri Matias a înscris cu o lovitură de cap.

Peste doar un minut, Mahmoud Al Mawas a fost deschis în adâncime, a pătruns printre apărătorii Gazului și l-a învins pe Răzvan Pleșca.

În minutul 90, Gaz Metan a avut șansa egalării după o lovitură liberă, însă Yuri Matias și Ondrej Baco, aflați în careul de 16 metri nu au reușit niciunul să șuteze și să prindă cadrul porții, iar partida s-a încheiat cu victoria la limită a formației gazdă.

www.csgazmetan.ro