Jorge Costa a plecat de la Gaz Metan

Jorge Costa a plecat de la Gaz Metan

Clubul Gaz Metan Mediaș și Jorge Costa au ajuns la o înțelegere privind încetarea pe cale amiabilă a contractului tehnicianului. Jorge Costa și-a încheiat astfel mandatul pe care l-a început la Mediaș în luna septembrie a anului trecut.

Astfel, în locul său va reveni Mihai Teja, urmând să fie prezentat oficial în cursul zilei de mâine.

Jorge Costa a dorit să explice motivele care au stat la baza plecării sale de la Gaz Metan, dar și să le mulțumească tuturor celor care l-au făcut să se simtă ca și acasă în perioada petrecută la Mediaș. Ultima conferință susținută de Jorge Costa la Mediaș o puteți vedea aici↩️

Este poate cea mai dificilă conferință de presă pe care a trebuit să o susțin aici, pentru a anunța că plec de la Gaz Metan, dar și pentru a explica acest lucru, deoarece consider că în special fanii merită o explicație. Am fost mulțumit aici, mulțumit de jucători, de președinte, cu munca pe care am făcut-o, am avut un proiect pe care clubul încă îl are. De când sunt aici am avut posibilitatea de a prelua o echipă națională, dar am refuzat, am refuzat oferte și din Arabia Saudită, respectiv Tunisia, deoarece nu a fost vorba despre bani, ci despre mândrie și muncă, dar și despre proiectul pe care l-am avut împreună cu Valentin Iordănescu.

Atunci când am semnat contractul știam că suntem în această situație cauzată de pandemie, însă diferită de cea pe care o trăim acum. Soția mea, părinții mei care au aproape 90 ani sunt acasă și mi-e greu să stau departe de ei. Acum două zile am fost sunat de un club din Portugalia și da, poate că este o decizie egoistă din partea mea și sincer, am vorbit cu jucătorii azi și le-am spus același lucru. Fotbalul este viața mea, dar am și viața mea privată, de familie, așa că am luat decizia de a mă întoarce acasă. Nu pot însă să fac asta înainte de a le mulțumi tuturor de la club, începând cu Valentin Iordănescu al cărui sprijin l-am simțit zilnic în cele patru luni petrecute la Mediaș, jucătorilor care au crezut în munca mea, au făcut și au dat ce au avut mai bun, staff-ului medical, celor de la bucătărie, ție, celor de la birouri care din prima zi și până acum, pentru că este ultima mea zi aici, m-au făcut să mă simt ca și acasă.


Am considerat că este important să explic, să spun motivele care m-au determinat să iau această decizie, și da, din adâncul sufletului meu vreau să urez clubului tot binele în viitor deoarece îl merită. Este un club cinstit, mi-aș dori ca toate cluburile din România să fie ca și Gaz Metan Mediaș și sunt sigur că viitorul său va fi unul frumos. Vreau să îi urez succes viitorului antrenor și cu siguranță ați câștigat încă un fan care va urmări meciurile de la distanță, dar cu inima aici. Mulțumesc mult!

cs.gazmetan.ro