Gaz Metan II a remizat pe terenul celor de la Jiul Petroșani

Gaz Metan II a remizat pe terenul celor de la Jiul Petroșani

 
Gaz Metan 2 a remizat în deplasare cu Jiul Petroșani, scor 0-0.

Partida a contat pentru etapa cu numărul 12 a Campionatului Ligii a treia, seria a șaptea. În urma acestui rezultat, alb-negrii rămân pe poziția a doua a clasamentului cu 21 puncte acumulate.

Gaz Metan a abordat partida cu Jiul Petroșani în formula Albert Popa, Carlo Danciu, Daniel Pop, Cristian Avram, George Pătulea, Alexandru Socaci, Cristian Avram, Raul Hăjmășan, Paul Costea, Mihai Mateș și Alin Moldovan.

Gaziștii au avut ocazii clare de gol în ambele reprize ale partidei, însă a lipsit claritatea la finalizare. De asemenea, a contat și banca de rezervă, una subțire pentru această partidă, în condițiile în care o parte dintre jucători au mers la echipele U19 și U17, care joacă mâine la Timișoara în Liga Elitelor, iar doi jucători fac parte din lotul echipei mari.

Nuno Claro
Antrenor principal

,,A fost un joc în care s-au pierdut 2 puncte. Adversarii noștri de azi au jucat ca să scoată doar un punct. S-a vazut că nu am fost concentrați la finalizare, pentru că am avut în prima repriză 4-5 situații clare de a marca, iar în a doua încă 3-4 situații la fel de clare, dar nu am profitat de ele. Ne bucură faptul că jucătorii au avut o disponibilitate bună la efort și că am obținut un punct, având în vedere că ne-am deplasat la meci cu 13 jucători de câmp și 2 portari. Dacă am fi avut la dispoziție jucători pentru toate cele 5 schimbări cu siguranță ne întorceam cu cele 3 puncte din această deplasare, dar obiectivul clubului este acela de a crește jucatori, iar în acest week-end am trimis jucătorii să evolueze la grupele lor U19 și U17, iar alții ne-au fost luați la echipa mare, unde sperăm noi că o să fie folosiți și să rămână în continuare”.