Egal pentru Gaz Metan dupa ce a fost egalata la ultima faza

Egal pentru Gaz Metan dupa ce a fost egalata la ultima faza

Gaz Metan a scăpat victoria printre degete în partida cu FC Argeș, încheiată la egalitate, 1-1.

Gaz Metan a deschis scorul în prima repriză după reușita lui Ronaldo Deaconu. FC Argeș a reușit să smulgă un punct în ultimul minutul al prelungirilor, dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Cephas Malele.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

FC Argeș a avut prima ocazie a partidei în minutul 9, atunci când portarul Răzvan Pleșca a respins în corner șutul lui Ionuț Șerban.

În minutul 31, șutul lui Ionuț Șerban a fost deviat în corner de apărarea alb-negrilor, iar în ultimul minut al primei reprize, Răzvan Pleșca a reținut cu siguranță șutul lui Robert Grecu.

În minutul 70, Adama Sarr a recuperat o minge în jumătatea adversă, a intrat în careul de 16 metri, a șutat, dar portarul Alexandru Greab a reușit să respingă mingea. În minutul 84, șutul lui Stephan Drăghici din careul de 16 metri a fost respins de apărarea Gazului.

În ultimul minut de joc, Cephas Malele a șutat din careul de 16 metri, mingea l-a lovit în mână pe Ondrej Baco, iar centralul Adrian Cojocaru a indicat punctul cu var. A executat și transformat același Malele și a stabilit scorul final al întâlnirii.

MOMENTUL CHEIE

Mingea șutată de Cephas Malele l-a lovit în mână pe Ondrej Baco, iar acest moment a dus la penalty-ul din care FC Argeș a smuls un punct în partida de la Mediaș.

UNDE SUNTEM

În urma acestui rezultat, formația lui Mihai Teja a acumulat 25 de puncte și a urcat provizoriu pe poziția a 3-a în play-out.

CE URMEAZĂ

Pentru Gaz Metan urmează partida cu Chindia Târgoviște. Aceasta este programată, marți, 4 mai, de la ora 19:00.


www.csgazmetan.ro