Gaz Metan pierde la Viitorul după o evoluție foarte slabă

Gaz Metan pierde la Viitorul după o evoluție foarte slabă

Formația lui Gheorghe Hagi s-a impus cu scorul de 1-0. Singurul gol a venit în finalul jocului dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Andrei Ciobanu.

Gaz Metan a avut prima oportunitate în minutul 9 al partidei cu Viitorul, atunci când Bryan Alceus a șutat peste poartă din afara careului de 16 metri. În minutul 22, Ronaldo Deaconu a șutat la colțul scurt, însă Valentin Cojocaru a reușit să respingă mingea în corner. La poarta cealaltă, în minutul 36, portarul Gazului Metan a reușit să respingă șutul lui lui Juvhel Tsomou. Răzvan Pleșca a fost la post și peste alte două minute, atunci când a respins și mingea trimisă cu genunchiul spre poartă de același Tsomou, iar repriza s-a încheiat cu scor alb.

Vlad Morar a șutat peste poartă din lovitură liberă în debutul reprizei secunde, iar apoi șutul lui Ciobanu a trecut de asemenea peste poarta apărată de Răzvan Pleșca. Nici șutul lui Boboc din minutul 70 nu a găsit apoi spațiul porții Gazului. În minutul 79, Ze Manuel l-a călcat în careul de 16 metri pe același Boboc, iar centralul George Găman a indicat punctul cu var. A executat Andrei Ciobanu și a marcat. Alb-negrii nu au mai reușit să pună în pericol poarta adversă până la finalul partidei, care s-a încheiat cu victoria la limită a formației gazdă.

www.csgazmetan.ro