Victorie uriașă a Gazului în cel mai greu moment

Victorie uriașă a Gazului în cel mai greu moment

Gaz Metan a făcut cel mai bun meci din acest sezon, învingând Dinamo cu scorul de 4-1.

Cu amenințarea locului de baraj, gaziștii au început foarte motivați meciul cu Dinamo, iar Vlad Morar a înscris la prima fază importantă, după o pasă venită de la Ronaldo Deaconu.

După deschiderea scorului, jocul a fost echilibrat la mijlocul terenului, iar adversarii noștri au fost aproape de egalare, însă mingea trimisă de Nemec a lovit bara.

Același Ronaldo Deaconu contribuie și la golul doi marcat de Ricardo Valente, la 10 minute după ce portughezul l-a înlocuit pe Sergiu Ciocan.

In minutul 35, Sorescu marchează pentru Dinamo după o greșeală în careu făcută de Mihai Velisar.

Gaz Metan nu s-a retras deloc în apărare, iar omul primei reprize, Ronaldo Deaconu înscrie cu un șut de la 25 de metri, iar echipa noastră intră la cabine cu un avantaj de două goluri, 3-1.

Mihai Teja a trimis în teren următorul 11:

Răzvan Pleșca, Mihai Velisar, Răzvan Trif, Yuri Matias, Ondrej Baco, Mihai Butean, De Moura, Ronaldo Deaconu, Bryan Alceus, Sergiu Ciocan, Vlad Morar.

Repriza secundă nu a mai fost la fel de spectaculoasă ca și prima, gaziștii preferând să facă pasul în spate, iar primele modificări au venit în minutul 56, Mihai Teja i-a scos pe Vlad Morar , Alceus și Diaconu, iar în locul lor au intrat jucători defensivi, Romeo, Santos și Pambu.

Prima ocazie mai importantă pentru echipa noastră în actul secundă, brazilianul Yuri Matias a trimis mingea cu capul puțin pe lângă poarta adversa după un corner executat de Velisar în minutul 76.

Dinamoviștii au rămas în 10 oameni după eliminarea lui Blendea în minutul 66, iar Gaz Metan a fost sigură de victorie.

În minutul 88, Nasser Chamed, intrat de puțin timp în urmă, a dus scorul la 4-1 , după o lovitură de pedeapsă.

Final de meci.

6kinderauto.ro