Victorie importantă: Gaz Metan 2-1 Astra

Victorie importantă: Gaz Metan 2-1 Astra

Victorie obținută în extremis de băieții noștri în compania formației Astra Giugiu pe teren propriu în etapa cu numărul 7 din Play-Out-ul Ligii 1. O victorie care ne îndepărtează de zona fierbinte a clasamentului. În acest moment, suntem la 6 puncte de locurile de baraj cu mențiunea că avem un meci în plus față de urmăritoare (excepție Astra). 



O primă repriză fără mari realizări nici de-o parte nici de cealaltă. Cel mai important eveniment al primului mitan a avut loc în minutul 41 când centralul întâlnirii i-a arătat cel de-al doilea cartonș galben mijlocașului echipei adverse, croatul Ljuban Crepulja. Gaz Metan a început repriza secundă ceva mai bine și a reușit să deschidă scorul prin Ovidiu Horșia în minutul 60, acesta fusese introdus pe teren cu doar 4 minute mai devreme. Finalul a fost unul tensionat, cu Montini de la oaspeți reușind egalarea în minutul 89. Deznodământul ar fi putut fi același ca în meciul cu FC Argeș însă Vlad Morar a fructificat o centrare perfectă venită din gheata lui Horșia, și a trimis cu capul în poarta apărată Maximilan Popa.

Trei puncte imense pentru echipa noastră: Gaz Metan 2-1 Astra GIurgiu. În penultima etapă ne deplasăm la Arad pentru meciul cu Arad, meci care va avea loc duminică, 16 mai cu începere de la ora 14:00. În ultima etapă întâlnim Poli Iași pe teren propriu.