Victorie pentru echipa noastră în prima etapă a Ligii 1

Victorie pentru echipa noastră în prima etapă a Ligii 1

Gaz Metan a debutat în noul sezon de liga 1 cu o victorie, 1-0 pe teren propriu cu CS Mioveni.

Echipa noastră a început partida ca favorită, iar asta s-a văzut în primele 20 de minute, când a avut un joc de bun, atacând în mai multe rânduri, iar golul a venit din lovitură de pedeapsă în minutul 14, Nasser Chamed marcând fără probleme.

Gazul a fost foarte aproape de a majora diferența pe tabela de marcaj, în două rânduri, însă Vlad Morar și Răzvan Trif au ratat incredibil, din doar câțiva metri.

Jucătorii noștri au dat semne că fac pasul în spate, iar asta s-a văzut în jocul oaspeților, care n-au contat în atac în primul sfert de oră, însă în ultimele 10 minute ale primei reprize, au urcat mult în jumătatea terenului nostru, punând presiune în câteva rânduri în zona careului nostru.

Marcatorul golului, Chamed, s-a accidentat cu 4 minute înainte de fluierul primei reprize, fiind înlocuit cu tânărul Dragoș Iancu.

Mihai Teja a început partida cu următorul 11:

Vâlceanu, Trif, Yuri, Filip, Matricardi, Romeo, De Moura, Chamed, Grădinaru, Morar și Lixandru.

Începutul reprizei secunde a aparținut celor de la Mioveni, care au fost mai prezenți în joc, însă șutul mai periculos spre poarta la avut Gazul, Grădinaru a încercat o execuție de finețe de la 25 de metri, însă mingea trecând peste transversală.

În minutul 77, Yuri Matias a văzut direct cartonașul roșu, după o intervenție dură asupra lui Blănaru.

Gaz Metan n-a mai contat deloc pe faza de atac, iar adversarul a fost tot mai periculos pe faza de atac, punând probleme mari în apărarea noastră.

Finalul de meci aduce o victorie grea obținută de gaziști, iar etapa viitoare se va deplasa la Farul Constanța.

watch24.ro