Gaz Metan pierde la Craiova și cade din nou în clasament

Gaz Metan pierde la Craiova și cade din nou în clasament

FC U Craiova 1948 a avut prima ocazie a partidei în minutul 6, atunci când Sekou Sidibe a ajuns la o minge centrată în careul de 16 metri, a trimis spre poartă, dar Octavian Vîlceanu a reușit să respingă mingea. Peste două minute, portarul Gazului Metan a fost la post la șutul de la distanță al lui Asamoah. Replica Gazului a venit în minutul 25 atunci când Răzvan Grădinaru a șutat de la distanță pe lângă poartă. În minutul 33, alb-negrii au avut o ocazie mare de a deschide scorul prin Ronaldo Deaconu. Acesta a pătruns în careul de 16 metri și a șutat la colțul scurt, însă portarul oltenilor s-a întins și a reușit să respingă în corner. În prelungirile primei reprize, Ronaldo Deaconu a centrat din partea dreaptă, Adama Sarr a trimis mingea cu capul, dar portarul Robert Popa a respins în corner.

Formația gazdă a reușit să deschidă scorul la două minute de la reluarea jocului. După o lovitură de colț Adrian Bălan a scăpat din marcaj și a trimis mingea în poartă.

În minutul 70, Vlad Morar a scăpat singur spre poartă, a marcat, dar reușita a fost anulată pe motiv de offside. În minutul 83, alb-negrii au rămas în zece oameni, după ce Francisco Junior a văzut direct cartonașul roșu în urma unui fault judecat de arbitru ca făcut din postura de ultim apărător, deși Romeo Roberto era și el în preajma jucătorui Craiovei. Oltenii au stabilit scorul final în prelungiri prin Alexandru Raicea care a scăpat singur cu Octavian Vâlceanu și a marcat.

Novatv.ro