Victorie uriașă în deplasare cu FC Argeș

Victorie uriașă în deplasare cu FC Argeș


Echipa noastră a câștigat cu scorul de 2-1, pe terenul celor de la FC Argeș.

Gaz Metan a început slab partida ca de altfel, iar gazdele au reușit să marcheze cu noroc în minutul 8, prin jucătorul nostru Vlad Morar, care din nefericire a trimis mingea în propria poartă.

▪️ Vâlceanu, Dobrescu, Matricardi, Filip, De Moura, Alceus, Trif, Deaconu, Lixandru, Morar, Irobiso.

Gaziștii s-au lăsat dominat, s-au argeșenii au fost mai buni la mijlocul terenului, iar prima repriză nu ne-a dat prea multe oportunități de a ne crea ocazii la poarta apărată de fostul goalkeeper al nostru, Alex Greab.

Jucătorii lui Andrei Prepeliță au fost în două rânduri aproape de a majora diferența pe tabela de marcaj, însă defensiva noastră a fost de fiecare data pe fază, evitând pericolul.

Golul nostru a venit oarecum surprinzător, asta datorită jocului mai puțin bun pe faza de atac, Răzvan Trif reușind să trimită foarte ușor mingea în poartă, iar la pauză tabela indica un scor de egalitate, 1-1.

Repriza secundă a început în aceași notă, piteștenii controlând jocul, iar în minutul 48 au trimis puțin peste bara transversală, asta după ce în urmă cu un minut, centralul partidei le-a refuzat un penalty clar.

Primul șut pe poartă al nostru din repriza secundă a venit deabia în minutul 73, Lixandru a trimis mingea din afara careului, însă fără probleme pentru portarul gazdelor.

Raul Șteau aduce victoria echipei noastre în minutul 93 după o pasă a lui Vlad Morar.

Gaz Metan câștigă trei puncte și urmează un alt meci greu, pe teren propriu, cu FCSB.

noriel.ro