Demiteri în Consiliul director

Demiteri în Consiliul director


 Joi, 20 ianuarie 2022, a avut loc o ședință organizată de membri fondatori la care au participat și o parte a membrilor Consiliului Director a clubului Gaz Metan Mediaș în urma căreia s-au decis următoarele:


1. S-a admis cererea de demisie a doi membri din cadrul Comitetului Director (Valentin Iordănescu și Teodor Luca-Joma).

2. Cele două locuri vacante au fost ocupate de către Dorel Vlașin (reprezentant al Primăriei Mediaș) și Florin Rusu (reprezentat al suporterilor echipei Gaz Metan).

3. S-a luat decizia ca 3 dintre membri fondatori să poarte o discuție cu primarul Municipiului Mediaș, Gheorghe Roman privind situația clubului. După ce va fi întocmită o informare oficială scrisă, primarul va demara toate demersurile pentru a atrage sprijinul altor entități. 

4. Adoptarea unei noi strategii prin care se dorește atragerea și implicarea mai multor sponsori și susținători pentru depășirea situației actuale a clubului medieșean dar și asigurarea unei stabilități financiare pe viitor.

5. După instalarea în funcția de președinte a unei persoane, situația va fi prezentată mai departe celuilalt sponsor principal, Romgaz.

watch24.ro