N-a fost să fie ca data trecută

N-a fost să fie ca data trecută

Cu multe probleme de lot și fără să se poată baza pe cele două transferuri, Chunchukov și Achim, Gaz Metan a pornit din nou cu șansa a doua în partida jucată astăzi la Voluntari, revelația acestui sezon, formație care se află pe locul 3.

Meciul a început practic de la 1-0 pentru ilfoveni, care au marcat în minutul doi printr-un șut din marginea careului mare.

Gaziștii nu au prea contat pe faza de atac, posesia fiind de partea gazdelor care au majorat diferența pe tabela de marcaj la mijlocul primei reprizei.

În minutele primei reprize, portarul Mihai Popa ii trimite din greșeală mingea lui Răzvan Trif, care a pasat decisiv pentru Irobiso.

Ilie Poenaru a trimis în teren următorul 11"

Vâlceanu, Filip, Horj, De Moura, Dobrescu, Santos, Lixandru, Kanda, Grădinaru, Irobiso, Trif.

Primele 20 de minute ale reprizei secunde au fost echilibrate, însă după o respingere total greșită a lui De Moura, gazdele au recuperat mingea și au marcat în minutul 66.

Prima fază mai importantă a Gazului a venit în minutul 74, Nasser Chamed a executat o lovitură liberă de la 30 de metri însă Mihai Popa a fost pe fază și a respins.

Gaz Metan pierde la Voluntari și rămâne în zona locului de baraj, urmând ca etapa viitoare să o întâlnească pe Rapid, 4 februarie, începând cu ora 19:55.

Orice sprijin din partea ta pentru munca ce o desfășurăm pe acest site din 2007 și până în prezent, este binevenită, apoi ne poți da un semn pe pagina de Facebook Plăiaș Paul sau la adresa de email plaiaspaul@gmail.com 😁

➡️ http://www.gazisti.ro/p/doneaza.html?m=1