VICTORIE! Gaz Metan câștigă în deplasare cu UTA Arad!

VICTORIE! Gaz Metan câștigă în deplasare cu UTA Arad!



Victorie extrem de importantă obținută de Gaz Metan în etapa a 22-a a Ligii1. Echipa noastră s-a întors de la Arad cu toate cele 3 puncte. Unicul gol al meciului a fost marcat de VLad Morar în minutul 65. Atacantul nostru a reluat din voleu de la marginea careului de a 16 metri fără nicio speranță pentru goalkeeperul gazdelor, Florin Iacob. 

În prima repriză, meciul s-a jucat mai mult în jumătatea noastră cu multe atacuri ale echipei UTA. Din fericire pentru noi, Octavian Vâlceanu a închis poarta, în două situații chiar de 1 la 1. O primă repriză mai ezitantă pentru noi în care am scăpat fără gol. În repriza secunda am reușit să echilibrăm jocul. Am avut câteva contraatacuri periculoase care nu au schimbat nimic pe tabela de marcaj. După două ocazii foarte mari prin Vlad Moraru și Ioan Filip, în cele din urmă, primul a reușit să trimită în poartă până la urmă. În minutul 74, Ilie Poenaru a făcut prima modificare. Ismael Kanda i-a luat locul lui Vlad Moraru. Ramon Gașpar (19 ani) a fost introdus și el pe teren în minutul 85 în locul lui Lixandru. Pentru tânărul de 19 ani, acest meci a reprezentat a 3-a prezență în Liga 1. A debutat în înfrângerea cu Farul (2-0) și a mai jucat cu FCSB (înfrângere cu 1-0). Toate cele 3 meciuri jucate de Gașpar petru Gaz Metan au fost în deplasare. Se pare că meciul cu numărul 3 a fost cu noroc. În minutul 66, la UTA a intrat și fostul nostru jucător, Dumitru Cardoso.

UTA a încercat să revină forțând atacurile dar apărarea noastră a fost una greu de desfăcut și scorul s-a menținut până la ultimul fluier. În urma acestui rezultat, echipa noastră acumulează 23 de puncte, egalând Chindia Târgoviște. Rămânem totuși pe locul 13 cu un golaveraj mai slab decât ai Chindiei (-4 față de -7). 

În etapa următoarea jucăm tot în deplasarea. Vineri, pe 29 ianuarie întâlnim revelația sezonului, ocupanta locului 3, FC Voluntari.