Gaz Metan, prima umilință in campionat

Gaz Metan, prima umilință in campionat

 

Gaz Metan a pierdut cu 4-0 partida cu Dinamo.

Alb-negrii au primit câte două goluri în fiecare dintre cele două reprize ale partidei din capitală. Gaz Metan a evoluat cu mai mulți juniori în teren.


Dinamo a avut prima ocazie în minutul 11, atunci când portarul Alexandru Buzbuchi a reținut șutul lui Antoni Ivanov. Peste nouă minute, Cosmin Matei a șutat, Mirko Ivanovski a pus piciorul și a deviat mingea în poarta Gazului. 

După o jumătate de oră de joc, lovitura de cap a lui Cosmin Matei a trecut peste poarta alb-negrilor. În minutul 38, formația gazdă a reușit să își dubleze avantajul, după ce Antonio Bordușanu a reușit să marcheze cu un șut din marginea careului de 16 metri.

În minutul 53, șutul lui Jonathan Rodriguez de la distanță a fost reținut de portarul Alexandru Buzbuchi. În minutul 73, Ahmed Bani a fost faultat în careul de 16 metri de Mihai Dobrescu, iar centralul Sebastian Colțescu a indicat punctul cu var. A executat și transformat lovitura de pedeapsă Gabriel Torje.

Același Torje a făcut apoi dubla peste alte trei minute, după ce a preluat o minge în careul de 16 metri și a înscris cu un șut la colțul lung.

Gaz Metan a avut șansa golului de onoare în finalul jocului, însă lovitura de cap a lui Patricio Matricardi după o lovitură de colț nu a găsit cadrul porții adverse.

www.NovaTv.ro