Înfrângere în deplasare cu Sepsi OSK

Înfrângere în deplasare cu Sepsi OSK



Gaz Metan a pierdut meciul din etapa a 25-a a Ligii1 în deplasarea de la Sf. Gheorghe. OSK Sepsi s-a impus cu scorul de 2-0. Horj a deschis scorul în urma unui autogol în minutul 65. Avantajul gazdelor a fost dublat în minutul 82 de către Alexandru Tudorie. 

După o primă repriză în care ne-am apărat cu toată echipa, în partea a doua am ieșit la joc și ne-am creat câteva ocazii de gol. Din păcate eforturile băieților noștri nu au adus nicio schimbare pe tabela de marcaj. Rămânem cu 24 de puncte și putem cădea o poziție în clasament, până pe locul 14 dacă FCU Craiova 1948 va obține un rezultat pozitiv cu FC Botoșani pe teren propriu.

Ilie Poenaru a început meciul în următoarea formulă: Buzbuchi (GK) - Moura (C), Yuri, Horj, Dobrescu - Lixandru, Junior - Grădinaru, Morar, Trif - Irobiso. În minutul 75 au fost introduși pe teren Matricardi, Gașpar și Șteau în locul lui Horj, Trif și Grădinaru. 

În etapa următoare întâlnim liderul campionatului, CFR Cluj pe teren propriu. Meciul va avea loc sâmbătă, 12 februarie de la ora 19:55.