Intalnire de urgenta intre Primarie, Romgaz, Transgaz si clubul Gaz Metan

Intalnire de urgenta intre Primarie, Romgaz, Transgaz si clubul Gaz Metan

Se caută soluții pentru salvarea Clubului Gaz Metan.

Printr-o adresă înregistrată la Primăria municipiului Mediaș la sfârșitul lunii ianuarie,  Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaș a solicitat sprijinul autorităților locale în vederea identificării unor soluții pentru depășirea situației financiare delicate în care se află.

Astfel, la inițiativa Primarului Gheorghe Roman, vineri este programată la sediul municipalității o întâlnire la care au fost invitați să participe reprezentanții companiilor Romgaz și Transgaz, respectiv cei ai Clubului Sportiv Gaz Metan. Scopul este acela de a se găsi soluții în vederea sprijinirii clubului, astfel încât tradiția în practicarea sportului de performanță medieșean să se mențină.

Echipa de fotbal Gaz Metan este una reprezentativă la nivelul municipiului Mediaș, fotbalul fiind fără doar și poate sportul cel mai îndrăgit de medieșeni. Gaz  Metan a activitat constant în competițiile desfășurate la nivel național, fapt pentru care municipalitatea a susținut financiar, în ultimii ani, activitatea sportivă a clubului prin alocarea unor fonduri din bugetul local.

www.novatv.ro

Orice sprijin din partea ta pentru munca ce o desfășurăm pe acest site din 2007 și până în prezent, este binevenită, apoi ne poți da un semn pe pagina de Facebook Plăiaș Paul sau la adresa de email plaiaspaul@gmail.com 😁http://www.gazisti.ro/p/doneaza.html?m=1 -