Gaz Metan pierde din nou cu FC U Craiova

Gaz Metan pierde din nou cu FC U Craiova


Gaziștii au primit câte un gol în finalurile de repriză. Juan Bauza a deschis scorul înainte de pauză, iar Andrea Compagno a închis tabela cu nouă minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc.


FCU Craiova a avut prima ocazie a partidei în minutul 8, atunci când șutul lui Francois Marquet a lovit bara transversală, după ce mingea a fost atinsă și de portarul Erik Grosz. Peste șase minute, portarul Gazului a reușit să respingă lovitura de cap a lui Andrea Compagno. Formația vizitatoare a continuat să preseze în jumătatea alb-negrilor, însă fără a mai avea ocazii clare de gol. Deschiderea scorului a venit totuși în finalul reprizei. În minutul 40, atunci când Andrea Compagno l-a deschis foarte bine în careul de 16 metri pe Juan Bauza, iar acesta a finalizat cu exteriorul la colțul lung.

La trei minute de la reluarea jocului, portarul Erik Grosz a respins mingea trimisă de Juan Bauza din marginea careului de 16 metri. Gaz Metan a avut o șansă mare de egalare în minutul 50. După o centrare venită din partea dreaptă, Cristian Avram a trimis mingea cu capul spre poartă, dar Robert Popa a plonjat foarte bine și a respins mingea în corner de lângă bară. Craiova a făcut 2-0 în minutul 81, atunci când mingea l-a lovit pe Andrea Compagno și a intrat în poartă, după un duel pe care acesta l-a avut cu portarul Gazului. 

www.novatv.ro