Promisiuni după promisiuni din partea directorului general din Romgaz

Promisiuni după promisiuni din partea directorului general din Romgaz

Promisiunile directorului General Romgaz, Aristotel Marius Jude: 

▪️Medieșeanul nostru, Aristotel Marius Jude, cel care se află în fruntea Romgaz-ului, ne-a promis nouă, suporterilor, în cadrul întâlnirii care a avut loc în decembrie 2021, că va sponsoriza din nou clubul Gaz Metan în luna februarie sau martie a acestui an. Suntem în mai și promisiunea a rămas la stadiul de... promisiune.

▪️La aproximativ două luni de la acea întâlnire, Marius Jude alături de un director economic au fost prezenți în vestiarul echipei și le-au transmis jucătorilor că bugetul clubului va fi alimentat cu o sumă de bani în "viitorul apropiat" printr-o sponsorizare care urmează să fie efectuată de Romgaz. Viitorul apropiat a trecut, contul clubului a rămas gol. Ultima sponsorizare venită din partea Romgaz a fost în vara anului 2021. 

▪️Menționăm faptul că înaintea întâlnirii din iarnă, d-ul director a răspuns la mesajele noastre pe internet în care specifica că Romgaz va susține în continuare clubul de fotbal al Mediașului. Cel mai probabil, răspunsurile primite de către suporteri din partea Romgaz au fost ca să scape de noi.

▪️Pe lângă toate acestea, ne-au tot amânat cu rezultatul auditului, audit care a fost finalizat de aproximativ 2 luni.

▪️Pe această cale dorim un răspuns din partea domniei sale, în care să ne spună de ce nu s-a ținut de promisiunile făcute și de ce preferă să sponsorizeze cluburi private precum Viitorul Cluj sau InterStar Sibiu.