3 din 3 pentru ACS Medias, dupa victoria cu Sparta

3 din 3 pentru ACS Medias, dupa victoria cu Sparta


 Un nou meci, o nouă victorie pentru ACS Mediaș. Sâmbătă dimineața, formația lui Dumitru Solomon și Doru Dudiță a trecut fără drept de apel de Sparta Mediaș, scor 6-0.

Medieșenii de la ACS au început partida din etapa cu numărul 3 a Campionatului Ligii a patra în formula Fabio Blaga, Levente Toth, Cristian Avram, Paolo Stan, Sorin Zomant, Bogdan Jica, Raul Ignat, Sebastian Bârsan, Giuliano Țili, Alexandru Socaci și Cristian Pajco.

Imagini pe pagina de Facebook Suporteri Gaz Metan Medias !

Primul gol al partidei a venit în minututul 22 și a fost reușit de Sorin Zomant. ACS Mediaș a mai marcat apoi de trei ori într-un interval de 15 minute. Cristian Avram a marcat în minutul 31, Giuliano Țili a dus scorul la 3-0 un minut mai târziu, iar Cristian Pajco a stabilit scorul pauzei în minutul 44.

În repriza a doua, formația pregătită de Dumitru Solomon și Doru Dudiță a mai înscris de două ori. Același Cristian Pajco a marcat pentru 5-0 în minutul 85, iar Cristian Nicula a stabilit scorul final cu o lovitură de cap după un corner în minutul 88.

În urma acestui rezultat, ACS Mediaș rămâne pe prima poziție a clasamentului cu maxim de puncte după primele 3 etape și un golaveraj de 30-3. În etapa următoare medieșenii joacă în deplasare cu AFC Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu.

sursa. novatv.ro