Victorie neașteptată de grea cu Dumbrăveni

Victorie neașteptată de grea cu Dumbrăveni

ACS Mediaș a învins FC Dumbrăveni cu 3 goluri marcate în inferioritate numerică.

Formația lui Dumitru Solomon și Doru Dudiță a învins AS FC Dumbrăveni cu scorul de 5-3, într-o partidă disputată sâmbătă dimineața la Mediaș. A fost a noua victorie consecutivă în campionat pentru medieșeni, care rămân pe prima poziție a clasamentului cu punctaj maxim.

ACS Mediaș a început partida disputată duminică de la ora 16:00 în deplasare în formula Paul Florea, George Cucerzan, Cristian Avram, Cristian Țala, Bogdan Jica, Andrei Bîrsan, Alexandru Socaci, Raul Ignat, Giuliano Țili, Sorin Zomant și Cristian Pajco.

Formația vizitatoare a fost prima care a punctat pe tabela de marcaj. AS FC Dumbrăveni a obținut o lovitură de pedeapsă în minutul 13, pe care a și reușit să o transforme. Peste opt minute formația gazdă a reușit egalarea. Sorin Zomant a înscris pentru 1-1. În minutul 28 a venit și golul al treilea al partidei, marcat tot de echipa din Dumbrăveni.


Scorul pauzei: de 2-1 pentru formația vizitatoare

Tot AS FC Dumbrăveni a marcat prima și în debutul reprizei secunde, după o greșeală a portarului medieșenilor. Sorin Zomant a marcat pentru 2-3 în minutul 55, iar apoi peste alte zece minute același jucător a văzut cartonașul roșu și a fost eliminat. Deși în inferioritate numerică, atât pe teren cât și pe tabelă, medieșenii nu au cedat inițiativa, iar în minutul 70, Andrei Moldovan, jucător intrat după pauză a reușit să egaleze la 3.

Peste alte două minute, ACS a trecut pentru prima dată în această partidă în avantaj, după ce Cristian Avram a marcat dintr-o lovitură de pedeapsă pentru formația sa. În minutul 83, Levente Toth a dus scorul la 5-3 pentru gruparea de pe Târnava Mare care a câștigat în cele din urmă partida, mai greu decât s-ar fi așteptat.


În urma victoriei cu AS FC Dumbrăveni, medieșenii au maxim de puncte după primele nouă etape de campionat și vor juca în etapa viitoare tot pe teren propriu cu ACS LSS Voința Sibiu. Partida este programată sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 11:00.