ACS Medias a invins-o pe Vointa si urmeaza un meci greu la Bradu

ACS Medias a invins-o pe Vointa si urmeaza un meci greu la Bradu



Formația lui Dumitru Solomon și Doru Dudiță a bifat al zecelea succes consecutiv în campionat. Medieșenii au învins ACS LSS Voința Sibiu cu scorul de 7-1. Cristian Pajco și Lucian Noian au reușit câte o dublă, iar Bogdan Jica, Raul Ignat și Paolo Stan au marcat fiecare câte un gol. 
  • ACS Mediaș a început partida disputată sâmbătă de la ora 11:00 pe teren propriu în formula Paul Florea, Ionuț Buzean, Cristian Avram, Bogdan Jica, Paolo Stan, Sebastian Bîrsan, Alexandru Socaci, Lucian Noian, Raul Ignat, Gabriel Țala și Cristian Pajco. 
ACS Mediaș a deschis scorul în minutul 10 grație reușitei semnate de Lucian Noian. 
Peste alte patru minute formația gazdă și-a dublat avantajul pe tabela de marcaj. Cel care a înscris a fost Cristian Pajco. 
Același jucător a făcut apoi dubla cu zece minute înainte de pauză, iar la cabine s-a intrat cu scorul de 3-0 pentru medieșeni. Raul Ignat a modificat primul tabela în partea a doua a jocului, la doar trei minute de la startul reprizei secunde. Paolo Stan a dus scorul la 5-0 în minutul 57, iar Bogdan Jica a marcat și el imediat pentru șase goluri diferență pe tabela de marcaj. În minutul 60, Lucian Noian a reușit și el dubla. Formația vizitatoare a marcat golul de onoare în minutul 73, iar partida s-a terminat cu scorul de 7-1 pentru ACS Mediaș. În urma victoriei cu Voința Sibiu, medieșenii au maxim de puncte după primele zece etape de campionat și vor juca în etapa viitoare în deplasare cu ACS Bradu. Partida este programată sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 11:00.
Sursa text: novatv.ro