EXCLUSIV - Pustai: "Primim prea multe goluri!"

EXCLUSIV - Pustai: "Primim prea multe goluri!"

Jucătorii medieșeni s-au întors ieri în țară după un stagiu de 18 zile în Antalya iar tehnicianul Cristi Pustai și-a exprimat primele concluzii la finalul cantonamentului.


“Ultimul test din Turcia, amicalul cu Slovan Bratislava l-am pierdut din păcate după ce în primele 15 minute am jucat bine. Am primit primul gol destul de ușor, ca în aproape toate meciurile jucate iar după o greșeală a urmat alta care a dus la primirea unui nou gol.

Am echilibrat meciul, am reușit să și înscriem,am irosit trei ocazii clare singur cu portarul iar pe final, după accidentarea lui Markovic, adversarii au mai marcat odată. Din păcate, la minusuri aș putea preciza faptul că am primit goluri multe, adversarii au marcat în fiecare joc. Printre aspectele pozitive aș adăuga că am și înscris de fiecare dată cînd am jucat. Va urma o săptămînă de descărcare pentru că s-a acumulat oboseala după cele două stagii de pregătire”, a afirmat Pustai.

Medieșenii au susținut în Antalya șapte partide amicale, dintre care au cîștigat trei (2-1 cu FK Karabakh,3-1 cu FC Zhetysu și 3-2 cu MTK Budapesta), două le-au terminat la egalitate (1-1 cu Torpedo Moscova și Torpedo Kutaisi) iar în alte două confruntări au fost învinși (1-2 cu Fakel Voronezh și 1-3 cu Slovan Bratislava). Gaziștii au marcat în cele șapte teste de verificare 12 goluri și au primit 11.