Incalziri pentru Liga 2 ? Gaz Metan invinsa din nou

Incalziri pentru Liga 2 ? Gaz Metan invinsa din nou

Gaz Metan Mediaş a fost învinsă, aseara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a XV-a a Ligii I, în care gazdele au protestat la decizia lui Teodor Crăciunescu de a acorda penalti pentru oaspeţi.
Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Opriţa, în minutul 60, dintr-un penalti obţinut tot de el după un fault comis de Markovici.
"Arbitrajul a fost execrabil. Nu a fost 11 metri, l-a forţat. Parcă a stat şi l-a aşteptat. Credeam că odata cu venirea lui Crăciunescu lucrurile se vor îmbunătăţi. Dar s-au înrăutăţit. Pe vremea lui Avram nu erau asemenea greşeli" , a declarat ioan horoba.

"Am pierdut un meci pe care l-am dominat de la un capăt la altul, am avut multe situaţii de a înscrie, dar din păcate a venit acel penalty. Pe fondul unei crize mentale am revenit şi am irosit alte 2-3 situaţii de a marca. Petrolul a intrat de două ori în careu şi a obţinut un penalty.

Suntem în criză de puncte, într-o o situaţie îngrijorătoare. Arbitrajul a fost în nota a ceea e s-a întîmplat în această etapă",
a spus Pustai.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Frăsinescu, Fl. Lazăr, Markovici, Vukadinovici (Vitinho '62) - Todea (Breeveld '66), C. Petre - Avram (D. Roman '81), Bawab, Pârvulescu - Bud. Antrenor: Cristian Pustai.
Petrolul Ploieşti: Bornescu - M. Tudor (Străuţ '73), Petrovici, Melinte, P. Stoica - Enescu, Bărbulescu - Opriţa, Fl. Dumitru, Stojimirovici (Buleică '58) - M. Roman (Djurovici '86). Antrenor: Valeriu Răchită.
Cartonaşe galbene: Bărbulescu '27, Enescu '37, Bornescu '90.
Arbitri: Teodor Crăciunescu (central) - Octavian Şovre, Dragoş Iliescu (asistenţi) - Dan Monea (rezervă).

In cele 15 etape jucate pana acum , Gaz Metan , are 9 infrangeri si penultima aparare a campionatului.