Dinamovistii sunt pusi pe glume

Dinamovistii sunt pusi pe glume

Oficialii dinamoviști vor să doboare, în partida cu Gaz Metan Mediaș, recordurile de audiență pe care echipa din „Ștefan cel Mare” le-a avut în partidele disputate pe teren propriu în turul campionatului, iar în această idee au fixat prețuri de cinci sau zece lei la bilete.
Într-un clasament întocmit de liga1.ro, media spectatorilor dinamoviști este de 3725(25 la sută din capacitatea stadionului), iar cea a fanilor medieșeni este de 2425(29 la sută din capacitatea stadionului „gaziștilor”).
Faptul că meciul se va juca pe Național Arena, din care dinamoviștii au rezervat un inel(20.000 de locuri), constituie un atu în realizarea dorinței acestora: câți mai mulți „câini” în stadion. Cunoscută ca o echipă „săracă” la capitolul prezență la meci, Dinamo s-a văzut nevoită să aleagă Național Arena ca stadion pentru disputarea meciului cu medieșenii din cauza zăpezii, care a acoperit gazonul arenei din „Groapă”. Mai mult, singura porțiune deszăpezită a stadionului dinamovist este pista de atletism, zăpada de pe gazon măsurând câțiva centimetri.
Mâine se pun în vânzare biletele
Oficialii dinamoviști au hotărât ca preţul biletelor să fie cât mai mic, astfel că un tichet la peluză va costa numai cinci lei. Biletele la tribuna a doua vor fi zece lei. Singurul loc pentru care nu s-a fixat încă preţul este tribuna VIP. Tichetele pentru jocul de sâmbătă se vor pune în vânzare începând de mâine. Până vineri, tichetele se vor distribui doar la casele stadionului din șoseaua Ştefan cel Mare, iar în ultimele două zile acestea se vor vinde şi la Naţional Arena.
Dinamo-Gaz Metan, din etapa a XIX-a a Ligii I, se va juca sâmbătă, trei martie, de la ora 20.20. Partida este transmisă de Antena 1.