Jucatorii si-au reluat antrenamentele

Jucatorii si-au reluat antrenamentele

Fotbalistii echipei Gaz Metan Medias au ajuns la capatul rabdarii din cauza intarzierii salariilor si recurg la gesturi disperate chiar inaintea meciului cu CFR.

Fotbalistii impreuna cu staff-ul tehnic au intrat incepand de miercuri, 28 noiembrie,in greva si nu se vor mai antrena.
Protestul are drept scop sensibilizarea conducerii clubului Gaz Metan care nu a mai plătit salariile jucătorilor de aproximativ trei luni. În cazul în care sumele restante nu vor intra în conturile jucatorilor până la sfârşitul săptămânii, fotbaliştii Gazului iau în calcul chiar şi varianta refuzarii de-a intra pe teren la meciul programat sambata, în compania CFR Cluj.
Decizia vine după ce săptămâna trecută fotbalistilor li s-a promis ferm că vor primi banii înainte de partida cu Petrolul Ploiesti, dar plata nu s-a concretizat.

                                                      NOUTATI

Ziua 3 :  Jucătorii au discutat cu Ioan Horoba, iar după o oră de dezbateri în vestiar au decis să iasă la antrenament. Horoba le-a promis că săptămâna viitoare vor primi salariile pe luna august, iar după sărbători îşi vor încasa şi restul banilor .

20:00 : Presedintele echipei Gaz Metan , Ioan Horoba , a declarat ca isi va da demisia daca jucatorii nu isi vor primii banii pana marti.

14:00 : Chiar conducerea nu le-a promis nimic , jucatorii si-au reluat antrenamentele iar Vineri vor intra in cantonament.

Ziua 2 :  12.00 : Conferinţa de presă programată joi dimineaţa la ora 11 la stadionul Gaz Metan şi care trebuia susţinută de antrenorul Cristian Pustai a fost amânată .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19:45 : Jucatorii Gazului neplatiti doar ca antrenorul Cristi Pustai sa isi dea demisia fortat ?

17:00 : SOC la Gaz Metan : Mai multi jucatori ai echipei din Medias vor sa isi depuna memoriu la Liga Profesionista de Fotbal pentru neplata salariilor si a chiriilor.

13:00 : NOUTATE : Jucatorii Gazului au plecat de la stadion.Nu vor sa se mai antreneze deloc pana in ziua meciului . Gaz Metan pare sa se confrunte cu aceleasi probleme pe care le are si U Cluj.

12.00 : NOUTATE : Jucatorii impreuna cu antrenorii au luat decizia de a nu se prezenta astazi la antrenament.Daca nu se rezolva nimic pana vineri , acestia nu vor intra in cantonament pentru meciul cu CFR Cluj.


VENITI LA MECI , SUSTINETI ECHIPA , JUCATORII AU NEVOIE DE NOI !!