PROMOVARE! Am revenit în Liga 1 după un meci cu final nebun la Mioveni!

PROMOVARE! Am revenit în Liga 1 după un meci cu final nebun la Mioveni!

Un egal cât o promovare pentru echipa noastră astăzi la Mioveni. Gaz Metan avea nevoie de cel puțin un punct pentru a fi sigură de promovarea directă în Liga I, lucru care s-a și întâmplat. 
Scorul a fost deschis de Radu Zaharia cu puțin timp înainte de pauză. Acesta a trimis fără speranțe pentru Croitoru din interiorul careului de 16 metri. Balonul s-a dus sub transversală iar tabela arăta 0-1. Finalul partidei ne-a adus mari emoții după ce Roberto Romeo a luat roșu după un fault asupra brazilianului Ayza. Ne-am văzut egalați la ultima fază a meciului, însă golul gazdelor de astăzi nu a contat prea mult în economia promovării. 1-1 și Gaz Metan termină pe primul loc în Liga a 2-a, Seria a 2-a! 

Cristi Pustai se află la a doua promovare cu Gaz Metan după cea din sezonul 2007/2008. 

Echipe:
►Mioveni: F. Croitoru - Toriște, Calvin, B. Stoica (c), E. Stoica - A. Popa, Biceanu - Năstăsie, Ayza, Florescu - Nica
Rezerve: Preda - Tirică, Vișa, M. Galan, Cip. Negoiță, V. Mazilu, M. Vintilă
Antrenor: Iordan Eftimie

►Gaz Metan: Greab - Roberto Romeo, I. Cristea, Radu Zaharia, Ionuț Buzean (c) - P. Iacob, Danci -  Alexandru Munteanu, Marius Stancu, Alexandru Zaharia - Cristian Gavra
Rezerve: Albuț - G. Neagu, Ciprian Petre, Tîrcoveanu, Bic, Figliomeni, Buziuc
Antrenor: Cristian Pustai

În celelalte partide ale play-off-ului, UTA și Chindia au câștigat cu FC Brașov, respectiv Baia Mare. Arădenii au marcat golul victoriei în minutul 89 și au prins astfel barajul la limită! 

Rezultate:




Clasament final Play-Off:


Galerie foto: