VICTORIE!!! Gaz Metan se apropie la 3 puncte de primul loc

VICTORIE!!! Gaz Metan se apropie la 3 puncte de primul loc

Gaz Metan Mediaș s-a impus cu scorul de 3-1 pe teren propriu în compania formației Concordia Chiajna într-un meci contând pentru etapa a 17-a a Ligii 1. Golurile partidei au fost marcate de Mircea Axente de două ori și Azdren Llullaku pentru echipa noastră, respectiv Cristian Ciobanu pentru oaspeți. 



- În prima repriză, jocul echipei antrenate de Cristi Pustai a fost unul modest. Drept urmare, scorul a fost deschis de echipa vizitatoare. În minutul 27, Ciobanu de la Chiajna a trimis fără speranțe pentru Pleșca din apropierea careului de 6 metri. La pauză s-a intrat cu avantajul minim al Concordiei. 

După pauză, Gaz Metan a arătat un fotbal mult mai plăcut ochiului decât cel din prima repriză și a reușit să revină în joc. Ascensiunea formației noastre a început în minutul 57 când am beneficiat de un om în plus pe teren după ce Koendersa a primit al doilea cartonaș galben. La două minute distanță, Gaz Metan restabilește egalitatea, Axente trimitând cu capul o centrare excelentă venită din partea lui Rugasevic. Golgheterul absolut al campionatului, Azdren Llullaku aduce echipa în avantaj în minutul 67 după o pasă a lui Eric și-și trece în cont cea de-a 14-a reușită stagionară. Mircea Axente își trece din nou numele pe lista marcatorilor, stabilind scorul final în minutul 72 după o pasă a aceluiași Eric de Oliveira. Cu cele două goluri marcate astăzi, Axente ajunge la cota 6 în acest sezon, și ocupă locul 4 în clasamentul marcatorilor. 


Pentru Gaz Metan acesta este cel de-al 10-lea meci fără înfrângere, echipa antrenată de Cristi Pustai reușind să obțină 6 victorii și 4 egaluri, acumulând 22 de puncte. În urma victoriei de astăzi, Gaz Metan acumulează 30 de puncte, egalând la puncte Viitorul și CSU Craiova. 

Echipele:


Clasament:


În etapa a 18-a, Gaz Metan se va deplasa la Botoșani. Partida va avea loc miercuri, 30 noiembrie, de la 0ra 17:30.