Remiză pentru Gaz Metan în primul meci oficial din 2019!

Remiză pentru Gaz Metan în primul meci oficial din 2019!


Primul meci oficial pentru Gaz în 2019 a început cu o remiză. Echipa antrenată de Edward Iordănescu a terminat la egalitate, scor 1-1 cu Astra Giurgiu. Formația noastră a avut o primă repriză foarte bună în case a controlat jocul. Cum era de așteptat, golul nu a întârziat să apară și Chamed a reluat în paorta apărată de Lazăr în minutul 45+1 dintr-o centrare perfectă venită din piciorul lui Trif. iconicul.ro - Online Fashion StoreDin păcate, în repiza a doua, echipa noastră a făcut pasul înapoi, ceea ce s-a reflactat și pe tabela de marcaj. Butean a izbutat egalarea în minutul 66. Victoria ar fi putut fi tranșată de către Mario Rondon, atacantul revenit la echipă după o aventură în liga secundă din China. Șutul acestuia dintr-o poziția bună a trecut însă mult deasupra porții adverse. Fostul gazist, Llullaku a avut și el șansa de trimite toate punctele la Giurgiu, însă eforturile acestuia s-au finalizat fără nicio schimbare pe tabela de marcaj. 

Gaz Metan acumulează 29 de puncte și rămâne la 3 puncte distanță de ultimul loc care duce în Play-Off. Formația noastră ocupă locul 8 în acest moment însă are un meci mai mult decât FC Hermannstadt și Poli Iași, echipe cu 28 de puncte. 

Rezumat: 



Echipe:



Clasament: 


În etapa următoare, Gaz Metan va juca în deplasare cu Poli Iași. Partida este programată duminică, 10 februarie de la ora 18:30