Video: Delir in vestiare dupa victoria echipei la Iasi, si cea a juniorilor contra celor de la Hermannstadt

Video: Delir in vestiare dupa victoria echipei la Iasi, si cea a juniorilor contra celor de la Hermannstadt

Dupa o serie negativa de rezultate in liga 1, trupa antrenata de Edi Iordanescu continua evolutiile favorabile in meciurile de pe prima scena a fotbalului romanesc.
Dupa doua victorii in fata celor de la FC Hermannstadt si Dinamo Bucuresti, 2-0, respectiv 2-1, Gaz Metan a castigat in deplasare la Iasi, cu 2-1, prin golurile marcate de Mario Rondon si Luis Aurelio, ultima victorie pe terenul moldovenilor avand loc in 2013.
Echipa noastra a urcat pe primul loc in play-out, fiind in acest moment la 15 puncte de primul loc care duce in liga secunda.
Seriozitatea si antrenamentele dau roade, iar aceste rezultate pozitive ne dau speranta ca in sezonul viitor o sa ne luptam in play-off, si sa prindem un loc de a juca in Europa.
De cealalta parte, la juniorii sub 19 ani, laudele sunt la ordinea zilei, inca de pe vremea de cand erau pregatiti de Flavius Boroncoi.
Echipa antrenata de Dumitru Solomon, Dorin Rosca si Doru Dudita, Gaz Metan U19, a castigat derby-ul judetean contra celor de la FC Hermannstadt, cu scorul de 3-1, victorie obtinuta la ei pe teren, prin golurile marcate de Raul Hajmasan de doua ori, si de Ilas Andrei.

In urma acestei victorii, Gaz Metan s-a apropiat la 3 puncte de liderul FC Hermannstadt, avand si un meci mai putin.
Tinem sa mentionam, ca acelasi lot care activeaza in Campionatul National U19, evolueaza si pentru Gazu II in liga a-III-a, asta insemnand ca in fiecare weekend, tinerii jucatori avand cate doua meciuri de disputat.
Toate aceste rezultate superbe realizate de juniorii Gazului se datoreaza in primul rand lor pentru munca depusa la antrenamente, pentru antrenori, cat si pentru Doru Dudita, care face o treaba foarte buna ca preparator fizic.
Sa nu uitam un alt rezultat fabulos, tot ieri, in Campionatul National sub 17 ani, echipa antrenata de Claudiu Moldovan, a zdrobit-o pe FC Hermannstadt la ea acasa cu scorul incredibil de 12-1.