Gazul face spectacol la Voluntari şi urcă pe 3 în Liga 1

Gazul face spectacol la Voluntari şi urcă pe 3 în Liga 1

Gaz Metan Mediaş continuă evoluţiile bune din acest sezon al Ligii 1.
După victoria de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, trupa antrenată de Edward Iordănescu a câştigat şi la Voluntari, scor 3-0, şi urcă pe locul 3.
Golurile au fost marcate de Nicolao Dumitru Cardoso,Mihai Velisar şi Sergiu Buș.
Încălțăminte și imbracaminte de firmă ->https://bit.ly/2HeQJAG<-





Primul gol a venit în minutul 28, Ely Fernandes a executat un corner, iar Cardoso a trimis mingea cu capul în poartă de la aproximativ 5 metri.
Gaz Metan a controlat în totalitate prima repriză, apropriindu-se în mai multe rânduri de poarta apărată de Mitrev.
Gazdele, care etapa trecută au bătut-o pe Fcsb cu 3-1, nu au pus deloc probleme în apararea medieşeană, iar Gazul a reuşit să se distanţeze pe tabela de marcaj prin Mihai Velisar. 
Fundaşul stânga în vârstă de 20 de ani, adus definitiv de la Petrolul, a marcat după o fază superbă în care a ridiculizat 4 adversari.
La pauză s-a intrat cu scorul de 2-0, iar în minutul 48, Darius Olaru trimite puţin pe lângă poarta gazdelor, urmând ca la faza următoare, Voluntari să fie aproape de a reduce din diferenţă, însă Pleşca a fost la locul potrivit.
În minutul 53, Sergiu Buş înscrie după o pasă dată de Cardoso, si duce scorul la 3-0.
Două minute mai târziu, cel mai bun jucător de pe teren, Mihai Visar centrează iar Sergiu Buş trimite mingea în bară. 
Gazdele au fost aproape de gol în minutul 76, dar Răzvan Pleşca a reuşit să respingă mingea cu genunchiul. Gaz Metan caştigă la Voluntari cu 3-0, urmând ca etapa viitoare să joace la Mediaş cu Fcsb, duminică, ora 21:00.

originals.ro