Gaz Metan câștigă pe teren propriu împotriva Chindiei

Gaz Metan câștigă pe teren propriu împotriva Chindiei

Victorie pentru echipa noastră împotriva Chindiei, scor 1-0.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Ronaldo Deaconu in minutul 37.

Gaz Metan a întâlnit-o pe teren propriu pe Chindia Târgoviște, într-o partidă în care echipa noastră avea nevoie de victorie pentru a mai spera la play-off.

Mihai Teja a schimbat complet tactica de joc, trecând la un 4-4-3, cu Mihai Velisar în locul lui Răzvan Trif, și cu Adama Sarr în zona centrală a atacului.

Gaziștii au controlat în mare parte prima repriză, având o posesie mai bună a mingii, însă fazele importante de poartă au lipsit.

Echipa noastră a reușit să deschidă scorul în minutul 37 prin Ronaldo Deaconu dintr-o lovitură de penalty, după ce Ricardo Valente a fost faultat în careul advers.

Tehnicianul Gazului a trimis în teren următorii jucători:

Răzvan Pleșca, Mihai Velisar, Ondraj Baco, Yuri Matias, Mihai Butean, Francisco Santos, Nasser Chamed, Ronaldo Deaconu, Ovidiu Horșia, Ricardo Valente și Adama Sarr.

Rezerve: Buzbuchi, Paul Costea, De Moura, L.Nițu, Larie, Ze Manuel, S.Pambou, Trif R. R.Romeo.

Începutul reprizei secunde a aparținut Chindiei, fiind foarte aproape de egalare în minutul 50, atunci când Răzvan Pleșca a degajat mingea într-un adversar, iar mingea trecând aproape de linia porții.

Gaz Metan s-a retras în ultimele minute, iar dâmbovițenii au presat tot mai mult, însă fără a pune mare pericol la poarta lui Pleșca.

depurtat.ro